Over ons

Fysiotherapie Lage Veld opende in mei 1999 voor het eerst de praktijkdeuren. Eerst gebeurde dat nog in het noodgebouw aan de Tomatenlaan in het Gezondheidscentrum Wateringseveld. Er werd in die tijd nog volop gebouwd aan de nieuwe gezondheidsvoorzieningen in de wijk. Tussen 2003 en 2010 hebben wij gebruik gemaakt van de faciliteiten van het Gezondheidscentrum Lage Veld aan de Middenweg. Door ruimtegebrek voor behandelingen en de behoefte aan een goede oefenruimte, hebben wij de stap gezet naar ons huidige adres: Wenenweg 3 in Den Haag (wijk Lage Veld).

Het was een schot in de roos! De praktijkruimte is ruim en gelegen aan de doorgaande weg Laan van Wateringseveld. De ingang is bereikbaar via de Wenenweg 3. De praktijk ligt centraal, en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

De praktijkeigenaar werkt al meer dan 20 jaar in de wijk en heeft een goed contact met het netwerk dat nodig is voor het verlenen van deze specifieke vorm van zorg. Dat is belangrijk want met zorg krijgen wij uiteindelijk allemaal te maken. In ons gebouw kunnen wij u die goed bieden.

Heeft u pijn bij het bewegen van uw lichaam of gaat het bewegen gewoon moeizaam? Bij veel problemen kunnen wij u helpen. Bel of mail ons voor het maken van een afspraak. Langskomen mag natuurlijk ook. Dan kunnen we samen kijken of wij u van uw klachten af kunnen helpen.

Locatie Fysiotherapie Lage Veld